Školski pribor se pravi da izgleda nevino i jednostavno. Na kraju krajeva, oni su napravljeni za školsku decu. Iako postoje različite konvencionalne školske isporuke koje su dostupne kao olovke, bojice, USB uređaji i slično; prilično je prirodno tražiti nešto drugačije.

Međutim, ta želja je ponekad mogla dovesti do slučajnih dizajna koji su na kraju prešli od nevinih do izuzetno neprikladnih za školu. Dizajneri sada imaju tendenciju da naprave neadekvatno snabdevanje u školama samo da privuku đake.

Ako nemate pojma o čemu govorimo, onda pogledajte ove potpuno neprikladne predmete za školu, bez gubitka vremena. Verovali ili ne, iznenađujuće je da ovi predmeti postoje u stvarnosti!

USB disk

U ovoj eri tehnologije koja se razvija, studenti zahtevaju neki uređaj za skladištenje koji se obično zove USB. Koristi se za čuvanje i prenošenje različitih zadataka i projekata u školu, štampanje ili čak prezentovanje.
image
Ova potražnja se povećala do takve mere da se zapošljavaju USB dizajneri koji čine modne proizvode za skladištenje podataka. Ovaj USB uređaj u obliku spermatozoida je previše neprikladan za korištenje u školi.

Međutim, roditelji treba da vode računa o svojoj deci i osiguraju da ne koriste neprikladne školske potrepštine.

Cigareta olovka

Maloljetno pušenje je nezakonito, ali i prilično opasno za decu da počnu da puše u tako mladom dobu.
image
Dakle, ako naiđete na učenika koji ima paket onoga što izgleda kao cigareta, možda ćete morati da pogledate bliže da shvatite da se iznutra nalazi drvo, a ne duvan.

Ovo je neprimereno jer učenici mogu razviti naviku pušenja samo radi zabave koja postaje štetna na duži rok.

Prezervativ gumica

Još jedan neprimeren predmet u školi uključuje brisač u obliku kondoma. Ako ste napravili grešku olovkom u obliku cigarete, želeli biste je izbrisati takvom gumicom. Takođe, može vam pomoći da sprečite buduće nesreće. Međutim, čak i ako ste imali odnose, ovaj brisač još uvek nije pogodan za školu.
image
Zbog toga proizvođači moraju biti svesni šta i kako dizajnirati za učenike. Čak i nema smisla praviti ove neadekvatne materijale za učenike. Vrlo je sramotno da deca koriste takve stvari – zato budite upozoreni ako ste roditelj!

Ruksaci

Kada se leto završi, počinje uzbudljiva kupovina novog ruksaka. To je nešto važno poput knjiga. Što se tiče nošenja knjiga i drugih potrebnih sredstava za školu, ruksaci su tu da pomognu, jer sve škole nemaju ormare.
image
Ovi rancevi obično dolaze u različitim bojama, dizajnom i čak crtanim likovima – koje su za odgovarajuće godine u školovanju. Danas su vidljivi rancevi sa nekim neprikladnim otiscima i slikama po njima, kao što su lišće marihuane, nasilne slike, oružje i čak neprikladne inicijative. Sigurno, niko ne želi da vidi takve ruksake u školi.

Rasistički udžbenici

Možda zvuči iznenađujuće, ali ponekad najneprimerniji proizvodi dolaze direktno iz samih škola.
image
Nedavno su udžbenici doživeli masovne promene jer smo postali progresivniji i politički korektni u društvu.

Ovo nas vraća u prošlost da pogledamo stare udžbenike gdje bi mogli naći mnoštvo rasizma i drugih neravnopravnosti.

Rasno neprikladne bojice

Reč bojica donosi boju i kreativnost u naše umovima, ali ovde su otišli predaleko! Ovi bojice su neprimerene zbog imena koja čak začuđuju i nastavnika.
image
Sastoji se od tekstova poput boje kože Majkla Džeksona, jakih crvenih maminih strija i drugih neprikladnih fraza koje definišu boje.

Ove fraze bi podstakle učenike da znaju šta one podrazumevaju i verovatno bi se pokvarili u tako mladom dobu. Ovo je alarmantna situacija za roditelje da paze na svoju decu i školsku opremu koju nabavljaju.

Špricevi

Pošto je sve veća zabrinutost oko široko rasprostranjene upotreba droge ovih dana, upotreba hemijskih olovaka u obliku špriceva nije odgovarajuća u školama. Ove olovke normalizuju koncept upotrebe droga i mogu dovesti do većih problema.
image
Učenicima bi bilo mnogo lakše izbegavati ​​nastavnike tako što bi im pokazali olovku u obliku šprica, ali bi sa sobom mogli imati prave špriceve.

Dakle, ako nađete bilo koje dete sa špricem u školi, to nije ništa šokantno. Ali to ne bi trebalo dozvoliti u školskim prostorijama!

Ruksak otporan na metke

Zabrinuti ste da vaša deca mogu postati žrtve terorističkog napada? Ovaj ranac koji je otporan na metke bio bi najbolja opcija za vaša decu.
image
Ovaj ranac od neprobojnih predmeta ima Kevlar unutra, tako da pomaže u zaštiti deteta jer će delovati kao štit, a vaše dete neće postati deo statistike u novinskim naslovima.